A marhahúst helyezd egy lábasba, önts rá vizet, és főzd puhára közepes lángon, körülbelül 1,5 óra alatt. Ha kész, szedd ki, és hagyd hűlni.
A hús főzéséhez használhatsz kuktát is, így lerövidítheted a főzési időt.
A hagymát, a paprikát és a fokhagymát vágd apróra, a paradicsomot pedig kockázd fel.
A zöldségek apróra vágása segít, hogy egyenletesen főjenek meg, és jól elvegyüljenek a raguban.
Hevítsd fel az olajat egy nagy serpenyőben, majd pirítsd meg a hagymát és a fokhagymát, amíg illatosak nem lesznek.
Vigyázz, hogy a hagyma és a fokhagyma ne égjen meg, mert akkor keserű lesz az íze.
Add hozzá a paprikát és a paradicsomot, majd főzd 5-7 percig, hogy a zöldségek megpuhuljanak.
A paprikát és a paradicsomot addig főzd, amíg kicsit összeesnek, de még megtartják a formájukat.
Reszeld szálakra a főtt marhahúst (villával vagy kézzel), majd add hozzá a serpenyőben lévő zöldségekhez.
A húst villával könnyebb szálakra szedni, de kézzel is megteheted, ha úgy kényelmesebb.
Keverd hozzá a paradicsompürét, a sót, a borsot és a koriandert. Önts hozzá egy kevés vizet, ha szükséges, hogy megfelelő állagot érj el.
A víz hozzáadásával tudod szabályozni a ragu sűrűségét. Ha túl sűrű, adj hozzá még egy kis vizet.
Főzd a ragu minden összetevőjét alacsony lángon további 20 percig, hogy az ízek jól összeérjenek.
A lassú főzés segít, hogy az ízek jól összeérjenek, és a ragu igazán ízletes legyen.
Tálaláskor kínáld rizzsel, főtt banánnal vagy arepával a teljes venezuelai élményért.
A rizs és a főtt banán tökéletes kiegészítői a ragunak, de az arepa is nagyon finom hozzá.
A marhahúst helyezd egy lábasba, önts rá vizet, és főzd puhára közepes lángon, körülbelül 1,5 óra alatt. Ha kész, szedd ki, és hagyd hűlni.
A hús főzéséhez használhatsz kuktát is, így lerövidítheted a főzési időt.
A hagymát, a paprikát és a fokhagymát vágd apróra, a paradicsomot pedig kockázd fel.
A zöldségek apróra vágása segít, hogy egyenletesen főjenek meg, és jól elvegyüljenek a raguban.
Hevítsd fel az olajat egy nagy serpenyőben, majd pirítsd meg a hagymát és a fokhagymát, amíg illatosak nem lesznek.
Vigyázz, hogy a hagyma és a fokhagyma ne égjen meg, mert akkor keserű lesz az íze.
Add hozzá a paprikát és a paradicsomot, majd főzd 5-7 percig, hogy a zöldségek megpuhuljanak.
A paprikát és a paradicsomot addig főzd, amíg kicsit összeesnek, de még megtartják a formájukat.
Reszeld szálakra a főtt marhahúst (villával vagy kézzel), majd add hozzá a serpenyőben lévő zöldségekhez.
A húst villával könnyebb szálakra szedni, de kézzel is megteheted, ha úgy kényelmesebb.
Keverd hozzá a paradicsompürét, a sót, a borsot és a koriandert. Önts hozzá egy kevés vizet, ha szükséges, hogy megfelelő állagot érj el.
A víz hozzáadásával tudod szabályozni a ragu sűrűségét. Ha túl sűrű, adj hozzá még egy kis vizet.
Főzd a ragu minden összetevőjét alacsony lángon további 20 percig, hogy az ízek jól összeérjenek.
A lassú főzés segít, hogy az ízek jól összeérjenek, és a ragu igazán ízletes legyen.
Tálaláskor kínáld rizzsel, főtt banánnal vagy arepával a teljes venezuelai élményért.
A rizs és a főtt banán tökéletes kiegészítői a ragunak, de az arepa is nagyon finom hozzá.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.