A fĆtt burgonyĂĄt törd össze egy tĂĄlban, hogy pĂŒrĂ©t kapj.
HasznĂĄlj egy villĂĄt vagy egy krumplinyomĂłt, hogy sima pĂŒrĂ©t kapj.
A csirkehĂșst, hagymĂĄt Ă©s fokhagymĂĄt egy serpenyĆben az olĂvaolajban pirĂtsd meg, amĂg a hĂșs ĂĄtsĂŒl Ă©s a hagyma ĂŒvegesedik.
Ăgyelj arra, hogy a csirkehĂșs ne Ă©gjen meg, Ă©s mindig kevergesd a serpenyĆben.
Add hozzĂĄ a pĂŒrĂ©sĂtett burgonyĂĄt, sĂłt Ă©s borsot a csirkehĂșs keverĂ©kĂ©hez, majd keverd jĂłl össze.
Ha szĂŒksĂ©ges, egy kis vĂzzel is hĂgĂthatod a keverĂ©ket, hogy lĂĄgyabb legyen.
FormĂĄzz a tĂ©sztĂĄbĂłl kis golyĂłkat, Ă©s azokat alakĂtsd kicsi kĂșp alakĂșra, hogy a Coxinha forma meglegyen.
A golyĂłkat egyforma mĂ©retƱre formĂĄzd, hogy egyenletesen sĂŒljenek meg.
A formĂĄzott Coxinha darabokat forgasd meg a felvert tojĂĄsban, majd a panĂrozĂł morzsĂĄban.
A panĂrozĂĄs sorĂĄn ĂŒgyelj arra, hogy teljesen befedje a morzsa, hogy ropogĂłs legyen.
A kĂ©sz CoxinhĂĄkat forrĂł olajban sĂŒsd ki, amĂg aranybarna Ă©s ropogĂłs nem lesz.
A megfelelĆ olajhĆmĂ©rsĂ©klet a legfontosabb a tökĂ©letes ĂĄllag elĂ©rĂ©sĂ©hez. Ha tĂșl hideg az olaj, akkor a tĂ©szta szĂvja magĂĄba, ha tĂșl forrĂł, akkor megĂ©ghet.
TĂĄlald a ropogĂłs CoxinhĂĄkat csĂpĆs szĂłsszal.
A csĂpĆs szĂłsz Ă©les Ăze tökĂ©letesen kiegĂ©szĂti a Coxinha enyhe ĂzĂ©t.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.