A hot dog virsliket grillezd vagy süsd meg egy serpenyőben, amíg enyhén karamellizálódnak.
A virsliket sütés előtt vagdosd be, hogy ne repedjenek szét.
A friss bagetteket pirítsd meg egy száraz serpenyőben, hogy enyhén ropogósak legyenek.
A bagetteket sütőben is megpiríthatod, de figyelj, hogy ne égjenek meg.
A paradicsomot és uborkát szeleteld fel vékonyra.
Használj éles kést, hogy a zöldségek ne törjenek össze.
A házi majonézt és pikáns mustárt keverd össze, hogy egy krémes szószt kapj.
A szósz ízesítéséhez adhatsz egy kevés fokhagymát vagy chilit is.
A bagettekbe helyezd bele a grillezett virsliket, majd szórd rájuk a szeletelt paradicsomot és uborkát.
A bagetteket először kend meg a szósszal, majd helyezd bele a virsliket és a zöldségeket.
Kanalazz rájuk egy kevés majonézes mustárt és sajtos krémet.
A sajtos krémet melegítsd fel, hogy könnyebben elterüljön a hot dogon.
Tálald azonnal, és élvezd a dupla ízeket!
A hot dogot kínálhatod sült krumplival vagy hagymakarikákkal.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.