A zöldborsót forró vízben főzd meg, amíg megpuhul, majd szűrd le.
A borsó gyorsabban megpuhul, ha előzőleg egy fél órára beáztatod.
A hagymát és fokhagymát finomra vágd, majd az olívaolajon pirítsd üvegesre egy serpenyőben.
A hagymát ne pirítsd túl erősen, hogy ne keseredjen meg, csak üvegesre.
Add hozzá a garam masalát, pirospaprikát és köményt, majd pirítsd őket egy percig.
A fűszereket ne pirítsd túl sokáig, mert elveszíthetik az aromájukat.
Tedd bele a főtt zöldborsót, és jól keverd össze a fűszeres hagymás keverékkel. Főzd együtt 5 percig.
A borsót jól keverd össze a fűszerekkel, hogy minden szem jól átvegye az ízeket.
Tálalás előtt készíts két tojást tükörtojásnak. Az elkészült tojásokat helyezd a ghugni tetejére.
A tojásokat ne süsd túl, hogy a sárgája folyós maradjon és gazdagítja az ételt.
Szórd meg friss korianderrel, és tálald melegen.
A koriander frissességet ad, és szép színt is ad az ételnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.