Főzzük meg a rizst az előírt módon, majd tartsuk melegen.
A rizs legyen frissen főzve, hogy a textúrája megfelelő legyen a sundaehoz.
A gombát vékony szeletekre vágjuk, majd egy serpenyőben, szezámolajon megpirítjuk őket.
A gomba gyorsan megpirul, vigyázzunk, hogy ne égjen meg.
A tojást egy serpenyőben készítsük el lágyra, majd tartsuk melegen.
A tojásnak lágy sárgájúnak kell lennie, hogy a sundae szétfolyó textúrája megfelelő legyen.
A nori algát vágjuk apró darabokra, és szórjuk rá a kész rizsre.
A nori ízletes kiegészítője a dishnek, és különleges textúrát ad.
A pirított gombát és a tojást helyezzük a rizs tetejére, majd szórjuk meg szezámmaggal.
A friss citromlé egy finom frissítő ízt ad a tálhoz, próbáljuk meg egy kis mennyiséget hozzáadni.
Tálaljuk az ételt frissen, a friss zöldhagymával és szezámmaggal díszítve.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.