A gnocchit forr谩sban l茅v艖 s贸s v铆zben f艖zz眉k 2-3 percig, am铆g felj枚n a v铆z felsz铆n茅re, majd sz疟rj眉k le 茅s tartsuk melegen.
A gnocchi akkor van k茅sz, amikor a v铆z felsz铆n茅re emelkedik. 脺gyelj眉nk arra, hogy ne f艖zz眉k t煤l, mert sz茅teshet.
A haggist egy serpeny艖ben, k枚zepes l谩ngon pir铆tsuk meg egy ev艖kan谩l ol铆vaolajon, am铆g minden oldala enyh茅n ropog贸s lesz.
A haggis gyorsan pirul, figyelj眉nk arra, hogy ne 茅gjen meg. T谩lal谩s el艖tt v谩gjuk fel kis darabokra.
Egy m谩sik serpeny艖ben olvasszunk fel vajat, adjuk hozz谩 az apr贸ra v谩gott fokhagym谩t 茅s friss rozmaringot, majd pir铆tsuk 1-2 percig.
A fokhagyma gyorsan meg茅ghet, ha t煤l magas h艖m茅rs茅kleten pir铆tjuk, 铆gy figyelj眉nk a l谩ngra.
Adjuk hozz谩 a tejsz铆nt, s贸t 茅s borsot, majd alacsony h艖m茅rs茅kleten f艖zz眉k a sz贸szt 3-4 percig, am铆g kiss茅 bes疟r疟s枚dik.
Ha t煤l s疟r疟 lenne, egy kis v铆z vagy alapl茅 hozz谩ad谩s谩val h铆g铆thatjuk a sz贸szt.
A k茅sz gnocchit 茅s haggist keverj眉k 枚ssze a tejsz铆nes sz贸sszal, majd t谩laljuk az 茅telt melegen.
A sz贸sszal val贸 枚sszekever茅skor 眉gyelj眉nk arra, hogy a gnocchi 茅s a haggis j贸l bevon贸djon a kr茅mes sz贸szban.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.