A vöröshagymát és a fokhagymát hámozd meg, majd vágd finomra. A paprikát és a chilipaprikát is apróra vágd.
Minél apróbbra vágod, annál jobban átjárják a fűszerek a haggist.
Melegíts fel olajat egy nagy serpenyőben közepes lángon. Add hozzá a vöröshagymát és a fokhagymát, és pirítsd őket üvegesre.
A fokhagymát mindig az utolsó pillanatokban add hozzá, hogy ne égjen meg és ne legyen keserű.
Add hozzá a paprikát, a chili paprikát, köményt, sót és borsot. Keverd jól össze, és pirítsd még egy percig, hogy az illatok felszabaduljanak.
Ha szeretnéd, a paprikák helyett használhatsz füstölt pirospaprikát, hogy egy kis füstös ízt adjon.
Most add hozzá a haggist a serpenyőbe. Keverd össze a fűszerekkel és pirítsd 5-7 percig, amíg a haggis egyenletesen megpirul és átveszi a fűszerek ízét.
A haggis az alapvető fűszereken kívül nagyon jól illik a mexikói ízesítésekhez, ezért érdemes alaposan megpirítani.
Facsarj bele egy evőkanál limelét, és szórd meg friss cilantroval. Keverd jól össze, hogy a fűszerek és a citrusos íz egyesüljenek.
A lime frissessége tökéletesen kiegyensúlyozza a fűszeres, gazdag ízeket.
Tálald kukoricás tortillákba töltve, és egy csipetnyi extra cilantroval díszítve. Tökéletes étel, amely gyorsan elkészíthető, és tele van ízekkel!
A tortillák helyett akár salátaleveleket is használhatsz, ha alacsonyabb szénhidráttartalmú ételt szeretnél.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.