A kukoricát hámozd meg, és turmixold pépes állagúra egy turmixgépben.
A kukoricát frissen használd, hogy megőrizze a természetes édes ízét. Ha nem friss kukoricát használsz, konzerv kukoricát is használhatsz.
A sült hagymát apróra vágd, a fokhagymát pedig zúzd össze.
A sült hagyma extra ízt ad az ételnek, így ne hagyd ki a friss hagymát sem.
Egy serpenyőben hevíts olívaolajat, és pirítsd meg benne a fokhagymát és a hagymát 2-3 percig.
Ne hagyd, hogy a fokhagyma megégjen, mert akkor keserű lesz.
A kukoricapépet tedd a serpenyőbe, és add hozzá a lisztet, tejfölt, túrót, és a kókusztejet.
A túró és tejföl krémessé teszi a humitát, miközben gazdag ízt ad neki.
Sóval és borssal ízesítsd, majd hagyd főni 5-7 percig, amíg a keverék összeér.
A só és bors mennyiségét mindig ízlés szerint állíthatod, hogy megfelelő legyen az ízharmónia.
Amikor a keverék besűrűsödik, tálald egy tányéron, és díszítsd friss korianderrel.
A koriander frissességet ad, és szép színt csempész a tányérra.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.