A darált húst egy serpenyőben közepes lángon pirítsd meg olívaolajon, majd add hozzá az apróra vágott hagymát és fokhagymát.
A hús pirítása közben ügyelj arra, hogy apróra törd a hús darabjait, hogy egyenletesen átsüljön.
Amikor a hagyma üvegesre pirult, add hozzá a fűszereket (garam masala, fűszerpaprika, kömény), sót és borsot. Keverd jól össze, majd főzd további 5 percig.
Ha szeretnéd pikánsabbra, egy csipetnyi chiliport is adhatsz hozzá.
Miután a fűszerek jól összeértek a hússal, add hozzá a friss koriandert és keverd össze. Készítsd el a tölteléket, és hagyd egy kicsit kihűlni.
A koriander frissessége kiválóan kiegészíti a hús fűszeres ízét.
A tésztát nyújtsd ki vékonyra, majd vágj belőle kisebb köröket. Helyezd a közepébe a hűlt hústölteléket, majd hajtsd össze a tésztát, és formázz kis golyókat.
Ha a tészta túl ragadós, egy kevés liszt segít a formázásban.
Egy serpenyőben vagy fritőzben bő olajban süsd ki a kachorit, amíg szép aranybarna és ropogós lesz.
A kachori megfelelő olajhőmérsékletének elérése fontos, ha túl hideg az olaj, a tészta beszívja az olajat.
Tálald melegen, friss korianderrel díszítve, és kínálj mellé joghurtot vagy zöld chutney-t.
A joghurt és a zöld chutney friss ízt ad, és remekül ellensúlyozza a kachori gazdag fűszereit.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.