A sertĂ©shĂșst fĆzd meg egy nagy edĂ©nyben sĂłs vĂzben, amĂg meg nem puhul, kb. 45 perc alatt.
A hĂșsnak puhanak kell lennie, de nem tĂșl lĂĄgy, mert az Ăzek Ăgy nem tudnak jĂłl összeĂ©rni.
A padlizsĂĄnt vĂĄgd karikĂĄkra, a zöldbabot pedig vĂĄgd kisebb darabokra. Az ananĂĄszt is aprĂtsd fel.
A padlizsĂĄn karikĂĄk könnyebben megsĂŒlnek, ha kicsit besĂłzod Ćket, hogy a felesleges vĂz eltĂĄvozzon.
MelegĂts olajat egy serpenyĆben, Ă©s pirĂtsd meg a felaprĂtott hagymĂĄt Ă©s fokhagymĂĄt. MiutĂĄn ĂŒvegesedni kezdtek, add hozzĂĄ a földimogyorĂłt Ă©s a rizslisztet, majd keverd jĂłl össze.
A földimogyorĂł Ă©s rizsliszt keverĂ©ke fogja sƱrĂteni az Ă©telt, Ăgy az Ăzek is jobban összeĂ©rnek.
MiutĂĄn a földimogyorĂł Ă©s rizsliszt összekeveredett, adj hozzĂĄ egy kis vizet, hogy sƱrƱ, sima szĂłszt kapj. FĆzd 5-10 percig, amĂg az alap meg nem sƱrƱsödik.
Ne aggĂłdj, ha az alap eleinte csomĂłsnak tƱnik. Az Ăzek a vĂ©gĂ©re szĂ©pen összeĂ©rnek.
Tedd bele a padlizsĂĄnt, zöldbabot, bambuszrĂŒgyet Ă©s ananĂĄszt a szĂłszba. Tedd a fĆtt sertĂ©shĂșst is a szĂłszba, Ă©s fĆzd egyĂŒtt 10-15 percig, hogy az Ăzek összeĂ©rjenek.
A zöldségnek nem kell teljesen megpuhulnia, csak annyira, hogy a fƱszerek és szósz åtjårjåk.
ĂzesĂtsd sĂłval Ă©s borssal. TĂĄlald friss rizs mellett.
A friss, meleg rizs nagyszerƱen illik a sƱrƱ, gazdag szĂłszhoz, Ăgy a textĂșrĂĄk jĂłl kiegĂ©szĂtik egymĂĄst.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.