A jégkockákat tedd egy tálba, majd törj össze őket egy jégdarálóval, hogy finom, apró jeget kapj.
A finomra tört jég lesz a bingsu alapja, amelyet az édességek öntetei és hozzávalói tökéletesen kiemelnek.
A tejben oldd fel az instant kávét és a cukrot. Keverd össze alaposan, amíg a kávé és cukor teljesen feloldódik.
Ha intenzívebb kávéízt szeretnél, akkor adj hozzá egy kicsit több kávét, vagy válassz erősebb kávét.
A kész kávés keveréket öntsd rá a jégre, hogy a jég finoman megszívja a kávé ízét.
A kávés szirupot frissen készítve a legfinomabb, hogy az íz gazdag legyen.
A tejszín és fahéj keverékét szórd rá a bingsura. Használj tejszínhabot, hogy gazdagabb textúrát adj neki.
A tejszín és fahéj adja meg a bingsu krémességét és egy kis extra fűszeres ízt.
Tálald a kávés bingsut csokoládé reszelékkel és friss tejszínhabbal a tetején.
A csokoládé reszelék extra édességet ad, és szép díszítést biztosít.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.