A marhahúst vágjuk apróra, majd egy serpenyőben pirítsuk meg olívaolajjal, amíg szépen meg nem barna.
A marhahúst érdemes a közepes lángon pirítani, hogy egyenletesen átsüljön és ne legyen túl száraz.
A fokhagymát finomra aprítjuk, majd hozzáadjuk a pirított húshoz, és együtt pirítjuk további 1-2 percig.
A fokhagyma gyorsan pirul, így ne hagyjuk túl sokáig a serpenyőben, hogy ne égjen meg.
A kimchit apróra vágjuk, majd adjuk hozzá a húshoz, és keverjük össze.
A kimchi különleges savanyú és fűszeres ízt ad a húsnak, így ne habozzunk bőségesen adagolni.
A lime levét facsarjuk rá, és szórjunk bele friss fekete borsot.
A lime frissítő ízt ad a fűszeres húshoz, és kiemeli annak gazdag aromáját.
A kész keveréket tálalás előtt hagyjuk egy kicsit hűlni, hogy a hús és kimchi ízei összeérjenek.
Ha gyorsítani szeretnénk, egy kicsit pihentethetjük a húst a hűtőben.
A sült kimchivel töltött sundae elkészítéséhez egy tálba rétegezzük a rizst, majd a húsos kimchi keveréket rakjuk a tetejére.
A rizs jó alapot ad, hogy a fűszeres hús és kimchi íze jól érvényesüljön.
A friss koriandert vágjuk finomra, és szórjuk a tetejére, majd szezámmaggal és friss chili szeletekkel díszítsük.
A koriander frissességet ad az ételnek, míg a chili még egy kis plusz fűszert ad.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.