A vörösbabot főzd meg sós vízben, amíg teljesen megpuhul. Ha előre beáztatod, gyorsabban megfő.
A babot érdemes előző este beáztatni, hogy rövidebb ideig kelljen főzni.
A hagymát és a fokhagymát apróra vágd. A paradicsomot is szeleteld fel.
A hagymát és a fokhagymát ne pirítsd túl, mert akkor keserűvé válhat.
Egy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, és add hozzá a hagymát és a fokhagymát. Pirítsd őket 2-3 percig, amíg üvegesek lesznek.
A hagymát lassú tűzön pirítsd, hogy ne égjen meg, és a fokhagyma ne legyen keserű.
Add hozzá a felvágott paradicsomot, sózd, borsozd, és főzd 5 percig.
A paradicsomnak csak annyit kell főzni, hogy kiengedje a levét és a mártás sűrűsödjön.
A főtt babot add hozzá a serpenyőbe, és keverd össze. Főzd még 5 percig, hogy az ízek összeérjenek.
A babot ne pürésítsd, inkább tartsd egészben, hogy megőrizze textúráját.
A mchadit készítsd el a csomagolás utasítása szerint, majd tálald a babos ételt mellé.
A mchadi könnyen elkészíthető a csomagolás szerint, és az ételhez remekül passzol.
Tálald a lobiot petrezselyemmel díszítve.
A friss petrezselyem frissítő ízt ad a szaftos ételhez.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.