A sertéshúst vágd csíkokra, majd sózd, borsozd, és egy serpenyőben olívaolajon süsd meg, amíg a hús szépen megpirul.
A hús akkor lesz igazán omlós, ha közepes lángon pirítod, hogy ne száradjon ki.
A hagymát és a paprikát vágd csíkokra, a paradicsomot pedig apró kockákra.
A paprika és a paradicsom friss ízt ad a lomo saltadónak, érdemes friss zöldségeket használni.
A megpirított hús mellé add hozzá a hagymát, paprikát és fokhagymát, és pirítsd őket 2-3 percig.
A zöldségeket ne pirítsd túl, hogy megőrizzék a frissességüket.
A szójaszószt és a vörösbort add hozzá, majd keverd jól össze a hozzávalókat. Főzd még pár percig, hogy az ízek összeérjenek.
A vörösbor segít kiemelni a hús ízét, és gazdagítja az étel ízvilágát.
Tálaláskor szórd meg a lomo saltadót friss korianderrel, és tálald főtt rizzsel.
A koriander frissességet ad, és szép zöld színt hoz az ételbe.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.