A halat tisztítsd meg, majd vágd fel kisebb darabokra.
A masor tenga halat finom húsú, így könnyen szeletelhető.
A paradicsomot hámozd meg és vágd fel apró kockákra.
A friss paradicsom gazdagítja az étel ízét, de ha nincs friss, használhatsz konzerv paradicsomot.
A vöröshagymát és fokhagymát vágd apróra, majd egy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat.
A hagymákat pirítsd meg alacsony lángon, hogy ne égjenek meg, hanem szépen karamellizálódjanak.
Add hozzá a halat és a zöld chiliket, majd pirítsd 5-7 percig, amíg a hal szépen megpirul.
A hal ne legyen túl vastag, hogy könnyen át tudjon sülni.
Miután a hal megpirult, add hozzá a felkockázott paradicsomot, és főzd további 10-12 percig, hogy az ízek összeérjenek.
Ha túl sűrű lenne, egy kis vizet adhatunk hozzá, hogy ne égjen le.
A végén ízesítsd sóval és borssal, majd facsard rá a lime levét.
A lime frissessége kiemeli a hal ízét és frissíti az ételt.
Tálald friss korianderrel díszítve.
A koriander nemcsak frissességet ad, hanem nagyszerű színt is biztosít az ételnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.