A moelát alaposan tisztítsd meg, ha szükséges, a felesleges hártyákat is távolítsd el. Ezt követően vágd kisebb darabokra.
A moela tisztítása fontos, mivel a hártyák és felesleges részek megnehezíthetik a főzést.
A vöröshagymát és fokhagymát hámozd meg, majd aprítsd fel.
Az apróra vágott hagyma és fokhagyma alapot ad az étel ízének, és segít a csípős paprikák enyhítésében.
Egy serpenyőben öntsd az olívaolajat, majd pirítsd meg benne a hagymát és fokhagymát, amíg üvegesedni nem kezd.
A pirított hagyma és fokhagyma mélyebb ízt ad, így az étel gazdagabb lesz.
Add hozzá a csípős paprikát és a pirospaprikát, majd alaposan keverd össze.
A csípős paprika fokozza az étel intenzitását, de ha nem szereted túl csípősre, akkor kevesebb paprikát is használhatsz.
Tedd a moelát a serpenyőbe, és pirítsd 5-10 percig, hogy a hús kifejezetten aranybarna legyen.
A moela megfelelő pirítása nagyon fontos, hogy a hús kívül ropogós, belül pedig szaftos maradjon.
Adjon hozzá sót, borsot, és alaposan keverje össze az összes hozzávalót.
A bors és só mennyisége a személyes ízlés szerint változtatható, de ügyelj arra, hogy a csípős paprikával való összhang megfelelő legyen.
Tálald friss korianderrel díszítve, hogy friss ízt adjon az ételnek.
A koriander zöldségek friss íze tökéletesen kiegészíti a fűszeres, csípős paprikát.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.