A sertéshúst vágd kis kockákra, majd párold meg egy serpenyőben egy kis olajon.
A sertéshúst lehetőség szerint pörköld meg, hogy egy gazdagabb ízt adjon a végeredménynek.
Add hozzá az apróra vágott hagymát és fokhagymát, és pirítsd őket együtt, amíg a hagyma üveges nem lesz.
A fokhagymát finomra aprítsd, hogy még jobban kiadja az ízét a húsnak.
Öntsd hozzá a szójaszószt és a fűszerkeveréket, valamint egy kis cukrot. Alacsony lángon főzd 15-20 percig, hogy az ízek jól összeérjenek.
Ha a szójaszósz túl sós, adj hozzá egy kis vizet, hogy enyhítsd.
A basmati rizst főzd meg a csomagolás utasításai szerint, majd tedd félre.
A rizst ízesítheted egy kis sóval és olívaolajjal a főzés előtt.
A tojást verd fel, és egy serpenyőben süsd meg tükörtojás formájában.
A tükörtojás elkészítésekor ügyelj, hogy a sárgája épen maradjon, hogy a tálaláskor jól nézzen ki.
A kész sertéshúst tálald a főtt rizs tetején, és kanalazd rá a kókusztejet.
A kókusztej gazdag krémességet ad az ételnek, és kiemeli a sertéshús ízét.
Tálaláskor szórd meg friss korianderrel és zöldhagymával, majd csavarj rá egy kevés lime levét.
A friss koriander és lime frissessége tökéletesen kiegészíti a gazdag ízeket.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.