A pulykahúst vágd fel kis kockákra, majd sózd és borsozd meg. Egy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, majd add hozzá a pulykahúst. Pirítsd 10-15 percig, amíg szépen megpirul.
A hús pirításához használt olaj legyen elég forró, hogy ne főjön, hanem piruljon a hús.
Közben a lilahagymát vékony karikákra vágd, majd sózd meg. Hagyjuk állni 5 percig, hogy a hagyma kicsit megpuhuljon.
A hagyma sózása segít abban, hogy enyhüljön a kesernyés íze, és puhábbá váljon.
A kenyérszeleteket pirítsd meg egy serpenyőben vagy kenyérpirítóban, amíg aranybarnák és ropogósak nem lesznek.
Ne hagyd túl sokáig a kenyérszeleteket pirulni, mert könnyen megéghetnek. Egy kis olívaolajjal megkenve extra ízt adsz a pirítósnak.
Miután a hús megpirult, helyezd a pirított kenyérszeletekre, majd a tetejére rakj néhány karika lilahagymát.
A kenyér tetejére tálalt hús ne legyen túl sok, hogy a kenyér ne ázzon el.
Facsarj rá friss citromlevet, és szórj a tetejére egy kis friss koriandert.
A citromlé frissességet ad az ételnek, és kiemeli a hús ízét.
A végén tálald tejföllel a pan con chicharrónt, hogy még gazdagabbá tedd az ízeket.
A tejföl krémessé teszi az ételt, és tökéletesen ellensúlyozza a fűszeres, sós ízeket.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.