A vöröshagymát és fokhagymát apróra vágd, a zöld paprikát és a paradicsomot kockázd fel.
A zöldpaprika és paradicsom aprítása segít, hogy egyenletesebben főjön össze az étel.
A krumplikat hámozd meg és vágd kis kockákra.
A krumpli kis kockákra vágása segít, hogy gyorsabban megpuhuljon.
Egy serpenyőben melegíts olívaolajat, és pirítsd meg benne a hagymát és fokhagymát, amíg üveges nem lesz.
A hagyma és fokhagyma lassú pirítása gazdagabb ízt ad az ételnek.
Add hozzá a darálthúst és pirítsd meg, amíg szép barna színt nem kap.
A hús pirítása segít a hús zsírjának kiolvadásában és a pörkölés mélyebb ízeket ad.
Add hozzá a felkockázott paradicsomot, zöld paprikát, a köményt, a sót, a borsot és a cukrot. Keverd jól össze.
A cukor enyhíti a paradicsom savasságát, és segít egyensúlyba hozni az ízeket.
Add hozzá a krumplit és a mazsolát, majd öntsd fel vízzel, hogy éppen ellepje az ételt. Főzd alacsony lángon 15-20 percig, amíg a krumpli megpuhul.
A mazsola édessége jól harmonizál a hús és zöldségek ízével, és különleges karaktert ad az ételnek.
Miután a krumpli megpuhult, tálald friss korianderrel díszítve.
A koriander frissessége kiemeli az étel ízét, és szép zöld színt ad.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.