Melegítsd fel az olívaolajat egy nagy lábasban, és pirítsd meg a vöröshagymát és a fokhagymát, amíg üvegesek nem lesznek.
A hagyma és fokhagyma alapízt ad az ételnek, és az illata segíti kiemelni a chili ancho aromáját.
Add hozzá a chili ancho-t, a füstölt paprikát, a sót és a borsot, majd pirítsd még egy percig, hogy a fűszerek kiengedjék az ízüket.
A chili ancho füstös és enyhén édes íze adja meg a pozole jellegzetes karakterét.
Öntsd hozzá a zöldségleveset, és add hozzá a fehér kukoricát (pozole). Forrald fel, majd csökkentsd a hőt, és főzd a hozzávalókat 30-40 percig.
A kukorica biztosítja a pozole étel alapját és segít megadni a gazdag textúrát.
A végén facsard rá a lime levét, és szórd meg friss korianderrel és zöldhagymával.
A lime frissít, és a koriander segít kiemelni a fűszerek ízét, miközben friss és zöld ízt ad.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.