A kókusztejet öntsd egy tálba, és add hozzá a probiotikus joghurt kultúrát.
A probiotikus kultúra segít az egészséges bélflóra fenntartásában, és elősegíti a joghurt erjesztését.
Alaposan keverd össze, hogy a kultúra egyenletesen eloszoljon a kókusztejben.
A keverés fontos lépés, hogy biztosítsd az egyenletes fermentációt.
Tedd a keveréket meleg helyre, például egy joghurtkészítőbe vagy egy előmelegített sütőbe (max. 40 °C) 6-8 órára.
A megfelelő hőmérséklet fontos a probiotikus baktériumok fejlődéséhez. Ha túl meleg, tönkreteheti a kultúrát.
Miután letelt az idő, ellenőrizd, hogy a joghurt megszilárdult-e. Ha igen, tedd hűtőbe, hogy megszilárduljon.
A joghurt íze és állaga folyamatosan javul a hűtőben való pihentetéssel.
Amikor a joghurt teljesen megszilárdult, adj hozzá mézet, vaníliás kivonatot, és jól keverd össze.
A méz természetes édesítőszer, amely egyedülálló ízt ad a joghurtnak.
Tálald a joghurtot friss áfonyával, és szórd meg kókuszreszelékkel.
Az áfonya gazdag antioxidánsokban, míg a kókuszreszelék extra textúrát ad a joghurtnak.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.