A joghurtot tedd egy tálba. Add hozzá a mézet, a fahéjat és a gyömbér port, majd keverd össze alaposan.
A joghurtot először a fűszerekkel keverd jól össze, hogy minden falat ízletes legyen.
A szőlőt mosd meg alaposan, távolítsd el a szárát, és vágd félbe vagy negyedeld őket, attól függően, hogy mekkora falatokat szeretnél.
A szőlőt célszerű szobahőmérsékleten hagyni, hogy ne legyen túl hideg, mikor a joghurthoz kevered.
A szőlőt óvatosan keverd a joghurthoz, majd tedd a keveréket hűtőbe legalább 1 órára, hogy az ízek összeérjenek.
A hűtési idő segíti, hogy a szőlő és a joghurt ízei jobban összeérjenek, így még finomabb lesz.
Tálalás előtt szórd meg friss mentalevéllel a joghurtot, és egy kis extra mézet is csorgathatsz a tetejére, ha édesebbre szeretnéd.
A friss menta frissességet és különleges aromát ad a desszertnek, és kiválóan illik a fűszeres ízekhez.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.