Hámozd meg a kivit, majd vágd apró darabokra. A cseresznyét mosd meg alaposan, magozd ki, majd szintén darabold fel. Ezután tedd félre őket egy tálba.
A könnyebb hámozás érdekében vágd le a kivi két végét, és húzd le a héját egy kanál segítségével!
Egy turmixgépbe tedd bele a feldarabolt kivit, a cseresznyét és a mézet. Turmixold őket simára, de ne túl sokáig, hogy megmaradjon az élénk szín és frissesség.
A rövidebb turmixolás megőrzi a gyümölcsök természetes textúráját és zamatos ízét.
Add hozzá a joghurtot, majd ismét röviden turmixold össze, amíg egynemű keveréket nem kapsz. Ne habosítsd túl, csak keverd össze alaposan.
A hideg joghurt segít frissíteni az italt, így nyáron különösen élvezetes.
Öntsd az elkészült italt poharakba, és szórd meg chia maggal a tetejét. Azonnal tálalható, de hűtve is fogyasztható.
Ha sűrűbb állagot szeretnél, hagyd állni 10 percet, így a chia mag enyhén besűríti az italt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.