A málnát válogasd át, mosd meg óvatosan hideg vízben, majd csepegtesd le. Ügyelj rá, hogy ne törjenek össze, így szebb lesz a szín és állag.
A málna érzékeny gyümölcs, érdemes szűrőben, hideg folyó víz alatt gyorsan átöblíteni, hogy ne ázzon el.
Egy turmixgépbe öntsd bele a kefirt, kókusztejet, mézet és a lecsöpögtetett málnát. Turmixold simára, míg a málna teljesen elvegyül.
Ha nem szereted a magokat, turmixolás után szűrd át az italt egy finom szűrőn.
Add hozzá a reszelt kókuszt a turmixhoz, és rövid ideig pulzálva keverd el benne. Így kellemes, enyhén roppanós textúrát ad az italnak.
A reszelt kókuszt előtte meg is piríthatod serpenyőben, ha intenzívebb ízélményre vágysz.
Töltsd poharakba az italt, és azonnal tálald. Hűtve is fogyasztható, nyári napokon különösen frissítő.
Tálalás előtt hűtsd be 10–15 percre, így a textúra krémesebb lesz és az ízek is jobban összeérnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.