Melegítsd meg az olívaolajat egy serpenyőben, majd add hozzá a pörkölt fűszerkeveréket és a kávét. Pirítsd őket 1-2 percig, amíg az illatok felszabadulnak.
A kávé és a fűszerek együtt erőteljes, gazdag ízt adnak, ami különleges alapot biztosít a kefirhez.
Öntsd a kefirt a serpenyőbe, és alacsony lángon főzd össze a fűszerekkel és kávéval. Keverd össze, hogy az ízek jól összeérjenek.
Főzés közben ne hagyd túl sokáig a kefirt, hogy ne veszítse el probiotikus értékét. A cél a melegítés, nem a forralás.
Sózd, borsozd, és ízlés szerint adj hozzá még egy kis kávét, hogy még intenzívebb legyen az íz.
A só és bors mellett próbálkozhatsz egy csipetnyi fahéjjal is, hogy még egy kis extra ízt adj hozzá.
Tálald az ételt friss korianderrel, hogy frissebb, zöld ízt adjon az ételnek.
A koriander nemcsak ízesíti, hanem szép színt is ad az ételnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.