A renskavot vágd vékony csíkokra. A fokhagymát zúzd össze, a vöröshagymát vágd apróra.
A renskavot úgy érdemes felvágni, hogy minden darab egyenletes vastagságú legyen, így egyformán sülnek.
Egy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat. Add hozzá a vöröshagymát, és pirítsd meg 2-3 percig, amíg üvegesedni kezd.
Ne hagyd, hogy a hagyma megégjen, mert ez keserűvé teheti az ételt.
Add hozzá a zúzott fokhagymát és a renskavot. Süsd közepes lángon, amíg a hús szépen megpirul.
A renskavot ne zsúfold túl a serpenyőben, hogy egyenletesen tudjon sülni.
Miután a hús megpirult, öntsd hozzá a sherryecetet, és keverd össze. Főzd további 5 percig, hogy az ecet elpárologjon, és az ízek összeérjenek.
Ha túl erősnek érzed az ecet ízét, egy kevés vízzel enyhítheted.
Törd össze a kakukkfüvet, és szórd rá a renskavra. Sózd, borsozd ízlés szerint, majd alaposan keverd össze.
A kakukkfű friss ízét a húsban lévő zsiradék szépen kiemeli, de ha szeretnéd, használhatsz szárítottat is.
Tálalás előtt pihentesd egy kicsit a húst, hogy a fűszerek és az ecet íze jobban összeérjen.
Ha szeretnéd, friss petrezselyemmel is díszítheted tálaláskor.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.