A csirkemellet szeleteld fel vékony csíkokra, majd sózd meg és hempergesd meg a búzalisztben.
A csirkét vékony csíkokra vágva könnyen megsül, és jobban átjárják az ízek.
A gyömbért és fokhagymát reszeld le, majd egy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat. Add hozzá a reszelt gyömbért és fokhagymát, és pirítsd őket néhány percig.
A gyömbér és fokhagyma gyorsan megég, ezért figyelj arra, hogy ne hagyd őket túl sokáig a serpenyőben.
Add hozzá a csirkét a serpenyőbe, és süsd őket 5-7 percig, amíg aranybarnára sülnek.
A csirke ropogósra sült külseje és puha belseje az étel egyik legfontosabb jellemzője.
Az almákat hámozd meg, majd vágd őket vékony szeletekre. Tedd őket a serpenyőbe a csirke mellé, és pirítsd 3-4 percig.
Az alma enyhén karamellizálódik, miközben a csirkével együtt sül, ami különleges ízt ad az ételnek.
Öntsd hozzá a szójaszószt és a cukrot, majd jól keverd össze, hogy a csirke és az alma átvegye a fűszeres szósz ízét. Főzd tovább még 3-4 percig.
A szójaszósz és cukor kombinációja mély, umami ízt ad az ételnek, miközben a cukor karamellizálódik és gazdagítja az ízeket.
Szórd meg a szezámmaggal és tálald az ételt rizságyon vagy pirított tésztán.
A szezámmag hozzáadásával ropogós textúrát és enyhe diós ízt adhatunk az ételhez.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.