A marhahĂșst vĂĄgd nagyobb kockĂĄkra, sĂłzd, borsozd, Ă©s hagyd ĂĄllni 10 percig. MelegĂts olĂvaolajat egy nagy lĂĄbasban, Ă©s pirĂtsd meg a hĂșst aranybarnĂĄra. Tedd fĂ©lre.
A hĂșst sĂŒtĂ©s elĆtt töröld szĂĄrazra papĂrtörlĆvel, hogy szebben piruljon.
A megmaradt olajon pirĂtsd meg a gyöngyhagymĂĄt Ă©s a zĂșzott fokhagymĂĄt, amĂg enyhĂ©n karamellizĂĄlĂłdnak.
A gyöngyhagymĂĄt egĂ©szben hagyd, Ăgy szebben mutat az Ă©telben.
Add hozzĂĄ a paradicsompĂŒrĂ©t, a konzerv paradicsomot, a vörösbort Ă©s a vörösborecetet. Keverd össze, majd tedd vissza a hĂșst a lĂĄbasba.
A vörösbor helyett hasznålhatsz szåraz vörös vermutot is.
Tedd hozzĂĄ a fahĂ©jrudat, a babĂ©rleveleket Ă©s a szegfƱszeget. Ăntsd fel annyi vĂzzel, hogy ellepje a hĂșst, majd forrald fel.
A fƱszereket tegyĂ©l egy teatojĂĄsba vagy gĂ©zlapba, Ăgy könnyebb lesz eltĂĄvolĂtani a fĆzĂ©s vĂ©gĂ©n.
Csökkentsd a hĆt, Ă©s lassĂș tƱzön fĆzd a ragut 2-2,5 ĂłrĂĄn ĂĄt, amĂg a hĂșs omlĂłs lesz Ă©s az Ăzek összeĂ©rnek. IdĆnkĂ©nt keverd meg, Ă©s ha szĂŒksĂ©ges, pĂłtold a vizet.
A fĆzĂ©s sorĂĄn a hĂșs legyen mindig ellepve folyadĂ©kkal, hogy ne szĂĄradjon ki.
TĂĄlalĂĄs elĆtt szĂłrd meg friss, aprĂtott petrezselyemmel, Ă©s kĂnĂĄld rizzsel vagy friss kenyĂ©rrel.
A stifadohoz kĂnĂĄlhatsz fetasajtot is.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.