A tonhalat (vagy más halat) vágd nagyon vékony szeletekre. A szeleteknek szinte áttetszőnek kell lenniük.
A legjobb, ha a halat a legfrissebbet használod, mivel a tiradito nyers étel, és az íze függ a hal frissességétől.
A szeletelt halat helyezd egy tálra, és öntsd rá a citromlevet és szójaszószt.
A citromlé frissességet és savasságot ad, míg a szójaszósz mélységet és sósságot kölcsönöz.
A miso pasztát keverd el egy kis vízzel, hogy hígabb legyen, majd öntsd a halra.
A miso paszta egy kis umami ízt ad az ételnek, és még gazdagabbá teszi a tiraditót.
Keverd el az olívaolajat, a wasabit, a friss reszelt gyömbért, a fokhagymát és a togarashi fűszerkeveréket egy kis tálban.
A wasabi és gyömbér fűszeressége kiegyensúlyozza az étel frissességét.
A fűszerkeveréket egyenletesen öntsd a hal szeletekre, majd tálald az ételt azonnal.
A fűszeres keveréket a halra kell önteni, hogy a fűszerek friss hatást biztosítsanak.
Tálald lime szeletekkel és friss korianderrel.
A lime frissessége kiemeli az étel citrusos ízét, míg a koriander friss zöld ízt ad.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.