A halat szeleteld vékony, hosszú darabokra.
Fontos, hogy a hal friss legyen, és nagyon vékonyra szeleteld, hogy az ízek jobban átjárják.
A tamari szójaszószt, mirint, lime levét és egy evőkanál olívaolajat keverd össze egy kis tálban.
A tamari és mirin kombinációja gazdag, umami ízt ad a halnak.
A friss koriandert vágd apróra, és a chili paprikát is szeleteld fel, ha használni szeretnéd.
A chili használata opcionális, de hozzáad egy kis pikantériát az ételhez.
A piros hagymát vékony szeletekre vágd, és tedd a hal mellé a tálra.
A hagyma friss, enyhén csípős íze jól kiegészíti a halat és a szójaszószos mártást.
A halat locsold meg a kész szósszal, és szórd meg a friss korianderrel és chili szeletekkel.
Hagyj egy kis időt, hogy a hal átvegye a szósszal átitatott ízeket.
Tálald a tiraditót friss korianderrel és lime szeletekkel.
Friss lime levet is locsolhatsz a tetejére, hogy még jobban kiemeld az ízeket.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.