A húst szeleteld vékonyra, és mindkét oldalát sózd, borsozd.
A hús szeleteknek egyformának kell lenniük, hogy egyenletesen süljön.
A zsemlemorzsát egy tálba tedd, a tojást verd fel, és egy másik tálba tedd a lisztet.
A lisztezés előtt a hús mindkét oldalát jól forgasd meg a lisztben, hogy biztosan ragadjon rá.
A húst először a lisztbe, majd a tojásba, végül a zsemlemorzsába mártsd, és forró olajban süsd aranybarnára mindkét oldalát.
A zsemlemorzsát ne hagyd el, mert ez adja meg a tonkatsu étel ropogós külső rétegét.
A sült húst helyezd papírtörlőre, hogy a felesleges olajat leitatd róla.
Ha a hús túl vastag, először süsd alacsony lángon, majd egy magasabb lángon pirítsd meg a külsejét.
Készítsd el a mustáros szószt: a mustárt és szójaszószt keverd össze.
A mustár és szójaszósz keveréke fűszeres, sós és enyhén csípős ízt ad a húsnak.
A kész tonkatsut tálald friss salátával és öntsd rá a mustáros szósszal.
Friss saláta mellé a tonkatsu igazán frissítő és könnyed étellé válik.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.