A surströmminget nyissuk ki Ăłvatosan, majd csepegtessĂŒk le a levĂ©t.
A surströmming szaga erĆs, ezĂ©rt cĂ©lszerƱ nyitĂĄskor jĂłl szellĆzĆ helyisĂ©gben vĂ©gezni.
A vöröshagymåt vékony szeletekre vågjuk és egy kicsit besózzuk, hogy levet eresszen.
A hagymĂĄtĂłl jobban kiemelkedik a surströmming Ăze, ha enyhĂ©n marinĂĄljuk.
A tunnbröd szeleteket enyhĂ©n megpirĂtjuk a serpenyĆben egy kevĂ©s olajon, hogy ropogĂłsabbak legyenek.
A pirĂtott kenyĂ©r ad egy kis extra textĂșrĂĄt Ă©s Ăzt a szendvicsnek.
Az egyik szelet tunnbrödöt megkenjĂŒk a citromlĂ©vel, majd halmozzuk rĂĄ a lecsöpögtetett surströmminget.
A citromlĂ© segĂt a hal erĆs ĂzĂ©nek enyhĂtĂ©sĂ©ben.
RĂĄhelyezhetjĂŒk a hagymĂĄt Ă©s a friss pitypang leveleket, majd egy csipet fekete borssal fƱszerezzĂŒk.
A pitypang levelei frissek Ă©s enyhĂ©n kesernyĂ©sek, amelyek jĂłl kiegĂ©szĂtik a surströmming ĂzĂ©t.
TĂĄlaljuk a szendvicset, Ă©s Ă©lvezzĂŒk a hagyomĂĄnyos svĂ©d Ăzeket.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.