A burgonyát hámozd meg, majd főzd sós vízben 15-20 percig, amíg teljesen megpuhul.
A burgonya főzésekor figyelj, hogy teljesen megpuhuljon, de ne főzd túl, mert akkor vízessé válik.
Miután a burgonya megfőtt, szűrd le, és tedd vissza a lábasba. Add hozzá a vajat, tejet, sót és borsot, majd törd össze, hogy sima pürét kapj.
A püré simább lesz, ha egy kézi habverővel vagy egy burgonyanyomóval dolgozol.
Egy serpenyőben hevíts olívaolajat, és süsd meg a hot dog kolbászokat 4-5 percig, amíg szép aranybarna színűek lesznek.
A kolbászokat lassan pirítsd, hogy szépen megpuhuljanak, és a bél ne pattanjon ki a sütés során.
A tunnbrödöt helyezd egy serpenyőbe, és enyhén pirítsd meg, hogy egy kicsit ropogós legyen.
A tunnbrödöt akkor tálalhatod, ha egy kicsit felmelegedett, így nem lesz túl kemény.
Minden hot dog kolbászt tegyél a meleg tunnbrödbe, majd egy evőkanál burgonyapürét tegyél a kolbászra.
A püré jól összekeveredik a kolbásszal, így egy finom, lágy ételt kapsz.
Tálald az elkészült tunnbrödsrullékat frissen, és élvezd az ízeket!
A tunnbrödsrulle tökéletes választás egy gyors étkezéshez, egy kis salátával vagy savanyúsággal kiegészítve.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.