A sárgarépát, zöldpaprikát és burgonyát hámozd meg, majd vágd vékony csíkokra. A hagymát vágd apróra.
A zöldségeket érdemes egyenlő méretűre vágni, hogy minden egyformán süljön.
Egy serpenyőben melegítsd fel a szezámolajat, majd pirítsd meg benne a hagymát, sárgarépát, zöldpaprikát és burgonyát.
Ha szeretnél intenzívebb ízt, egy kevés friss gyömbért is adhatunk hozzá.
Miután a zöldségek megpuhultak, add hozzá a szójaszószt, a fehérbor ecetet és a cukrot. Főzd őket alacsony hőmérsékleten 5 percig.
A fehérbor ecet adja a savanykás ízt, de ha nem szereted, használhatsz sima ecetet is.
A keményítőt egy kevés vízben oldd fel, majd öntsd hozzá a zöldséges keverékhez. Keverd jól össze, hogy a szósz besűrűsödjön.
A keményítőt fokozatosan add hozzá, hogy ne legyen csomós a szósz.
A kukoricalisztet egy serpenyőben pirítsd meg, majd add hozzá a sűrűsödött zöldségekhez, és keverd jól össze.
A kukoricaliszt segít abban, hogy a szósz sűrűbb és gazdagabb legyen, így jobban tapad a zöldségekre.
Tálald a zöldséges tangsuyukot frissen, melegen, a tetejére szórhatsz egy kis pörkölt szezámmagot.
A pörkölt szezámmag extra ízt ad, és segít az étel textúrájának gazdagításában.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.