A sĂĄrgarĂ©pĂĄt, zöldpaprikĂĄt Ă©s burgonyĂĄt hĂĄmozd meg, majd vĂĄgd vĂ©kony csĂkokra. A hagymĂĄt vĂĄgd aprĂłra.
A zöldsĂ©geket Ă©rdemes egyenlĆ mĂ©retƱre vĂĄgni, hogy minden egyformĂĄn sĂŒljön.
Egy serpenyĆben melegĂtsd fel a szezĂĄmolajat, majd pirĂtsd meg benne a hagymĂĄt, sĂĄrgarĂ©pĂĄt, zöldpaprikĂĄt Ă©s burgonyĂĄt.
Ha szeretnĂ©l intenzĂvebb Ăzt, egy kevĂ©s friss gyömbĂ©rt is adhatunk hozzĂĄ.
MiutĂĄn a zöldsĂ©gek megpuhultak, add hozzĂĄ a szĂłjaszĂłszt, a fehĂ©rbor ecetet Ă©s a cukrot. FĆzd Ćket alacsony hĆmĂ©rsĂ©kleten 5 percig.
A fehĂ©rbor ecet adja a savanykĂĄs Ăzt, de ha nem szereted, hasznĂĄlhatsz sima ecetet is.
A kemĂ©nyĂtĆt egy kevĂ©s vĂzben oldd fel, majd öntsd hozzĂĄ a zöldsĂ©ges keverĂ©khez. Keverd jĂłl össze, hogy a szĂłsz besƱrƱsödjön.
A kemĂ©nyĂtĆt fokozatosan add hozzĂĄ, hogy ne legyen csomĂłs a szĂłsz.
A kukoricalisztet egy serpenyĆben pirĂtsd meg, majd add hozzĂĄ a sƱrƱsödött zöldsĂ©gekhez, Ă©s keverd jĂłl össze.
A kukoricaliszt segĂt abban, hogy a szĂłsz sƱrƱbb Ă©s gazdagabb legyen, Ăgy jobban tapad a zöldsĂ©gekre.
Tålald a zöldséges tangsuyukot frissen, melegen, a tetejére szórhatsz egy kis pörkölt szezåmmagot.
A pörkölt szezĂĄmmag extra Ăzt ad, Ă©s segĂt az Ă©tel textĂșrĂĄjĂĄnak gazdagĂtĂĄsĂĄban.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.