A burgonyákat hámozzuk meg, majd vágjuk közepes kockákra.
A burgonyát próbáljuk egyenlő méretű darabokra vágni, hogy egyenletesen süljenek.
A vöröshagymát és fokhagymát apróra vágjuk, majd egy nagy serpenyőben olívaolajon pirítjuk őket.
A hagyma és fokhagyma pirítása gazdag ízt ad az ételnek, és kiemeli a fűszereket.
Adjuk hozzá a darált sertéshúst, és pirítsuk meg, amíg barna színt kap.
A hús alapos pirítása segít abban, hogy a fűszerek jobban beszívódjanak, és gazdag ízt adjanak.
Öntsük hozzá a szójaszószt, ecetet, lime levét, paprikát és köményt. Keverjük össze alaposan.
A szójaszósz és az ecet kombinációja egyensúlyba hozza az étel savanyú és sós ízét.
Adjunk hozzá vizet, és fedjük le. Főzzük 20-25 percig, amíg a hús teljesen megpuhul, és az ízek összeérnek.
A víz segít abban, hogy a hús és burgonya jól átsüljön, és gazdag szósz keletkezzen.
Amíg a hús fő, a burgonyát külön serpenyőben aranybarnára sütjük, majd hozzáadjuk a húsos keverékhez.
A burgonyát először pirítsuk meg, hogy ropogós külsőt kapjon, majd keverjük össze a hússal.
Tálalás előtt ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. Friss korianderrel díszítjük, és azonnal tálaljuk.
A koriander frissessége remekül kiegészíti a fűszeres ételt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.