A csirkecombokat tisztítsd meg és szeleteld fel. Egy tálban keverd össze a szójaszószt, ecetet, zúzott fokhagymát, babérlevelet, borsot és oregánót. Tedd a csirkecombokat ebbe a marinádba, és hagyd pihenni minimum 30 percig, hogy az ízek jól összeérjenek.
Ha van időd, akár egy egész éjszakán át is pácolhatod a húst, hogy még ízesebb legyen.
Melegítsd fel az olajat egy nagy serpenyőben közepes lángon. Tedd bele a pácban lévő csirkecombokat, és süsd meg őket minden oldalról 5-7 percig, amíg szép aranybarna kérget kapnak.
Ne pakold túl a serpenyőt, hogy minden egyes húsdarab egyenletesen sülhessen.
Miután a csirke megpirult, öntsd bele a maradék pácot, és forrald fel. Csökkentsd a hőt, majd hagyd lassan főni a csirkét 15-20 percig, amíg a hús teljesen átsül és megpuhul.
Ha a pác túl sűrűnek tűnik, egy kevés vizet is adhatsz hozzá, hogy szószosabb legyen.
Közben süsd meg a naan kenyereket. Ha friss naan kenyeret használsz, akkor forró serpenyőben vagy sütőben pirítsd meg őket, hogy lágyak és enyhén ropogósak legyenek.
A naan kenyereket ne hagyd túl sokáig a sütőben, hogy ne száradjanak ki!
Tálald a forró csirkeadobot a friss naan kenyerekkel. A naan a szószt felszívja, és tökéletes kiegészítője a fűszeres, ínycsiklandó adobónak.
Tálalás előtt szórj a csirke tetejére egy kis friss koriandert, hogy még frissebb legyen az íz.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.