BevĂĄsĂĄrlĂł lista (0) ▼
A bĂĄrĂĄnyhĂșst mosd meg, töröld szĂĄrazra, majd sĂłzd Ă©s borsozd be alaposan minden oldalĂĄn.
A hĂșs szĂĄrazra törlĂ©se segĂt, hogy a fƱszerek jobban megtapadjanak.
Egy tĂĄlban keverd össze az ajvart, az olĂvaolajat, a zĂșzott fokhagymĂĄt, a friss rozmaringot Ă©s a citromlevet. Ezzel a keverĂ©kkel kend be a bĂĄrĂĄnyhĂșst egyenletesen.
Ha nincs friss rozmaringod, szĂĄrĂtottat is hasznĂĄlhatsz, de a friss Ăze intenzĂvebb.
Helyezd a hĂșst egy sĂŒtĆtĂĄlba, majd fedd le alufĂłliĂĄval. Hagyd pĂĄcolĂłdni hƱtĆben legalĂĄbb 2 ĂłrĂĄn ĂĄt, de mĂ©g jobb, ha egy Ă©jszakĂĄn keresztĂŒl ĂĄllni hagyod.
A pĂĄcolĂĄsi idĆ növelĂ©se intenzĂvebb Ăzeket eredmĂ©nyez.
MelegĂtsd elĆ a sĂŒtĆt 180°C-ra. SĂŒsd a bĂĄrĂĄnyhĂșst 90 percig alufĂłlia alatt, hogy omlĂłs legyen.
Az alufĂłlia segĂt megĆrizni a hĂșs nedvessĂ©gtartalmĂĄt, Ăgy omlĂłsabb lesz.
Vedd le az alufĂłliĂĄt, Ă©s sĂŒsd tovĂĄbbi 20 percig, hogy szĂ©p aranybarna kĂ©rget kapjon. Közben locsold meg a sajĂĄt levĂ©vel, hogy szaftos maradjon.
A hĂșs levĂ©vel valĂł locsolgatĂĄs megakadĂĄlyozza a kiszĂĄradĂĄst Ă©s Ăzletesebb kĂ©rget eredmĂ©nyez.
TĂĄlald forrĂłn, friss petrezselyemmel megszĂłrva. KĂnĂĄlj mellĂ© pĂĄrolt zöldsĂ©geket vagy sĂŒlt burgonyĂĄt.
A friss petrezselyem ĂŒde szĂnt Ă©s Ăzt kölcsönöz az Ă©telnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.