A zöldségeket (sárgarépa, burgonya, zöldbab) tisztítsd meg, majd vágd fel kisebb darabokra.
A zöldségeket apróra vágva gyorsabban főnek, így időt spórolhatsz.
A hagymát és fokhagymát apróra vágjuk, majd az olívaolajon pirítjuk meg egy serpenyőben.
A hagymát akkor vágd apróra, amikor már a serpenyőben lévő olaj felmelegedett, hogy gyorsan megpuhuljon.
Amikor a hagyma üvegesedik, hozzáadjuk a zöldségeket, és egy kevés vizet öntünk hozzá. Lefedve főzzük, amíg a zöldségek megpuhulnak.
Ha szükséges, időnként pótold a vizet, hogy a zöldségek ne égjenek meg, és megpuhuljanak.
A kolbászt egy másik serpenyőben, közepes lángon, egy kevés olívaolajjal süsd meg, amíg szép barna lesz.
Ne süsd túl, mert a kolbász akkor lesz igazán finom, ha kívül ropogós, belül pedig szaftos.
A főtt zöldségeket tálald egy tányérra, helyezd rá a sült kolbászt, és szórd meg egy csipet sóval és borssal.
A bors és só hozzáadása előtt mindig kóstold meg, hogy szükséges-e még fűszerezni.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.