Ananászos-kókuszos cider pohárban tálalva

Ananászos-kókuszos cider

Az ananászos-kókuszos cider egy igazán egzotikus és frissítő ital, amely a cider frissességét ötvözi az ananász édességével és a kókusztej krémes jellegével. Ez az ital tökéletes választás egy nyári délutánra, vagy amikor valami különleges, trópusi hűsítőt keresünk. A jégkockák és a mentalevél tovább fokozzák a frissítő élményt, miközben az ananászszelet díszítésként eleganciát ad az italnak.

Előkészület 10 perc
Elkészítés 0 perc
Teljes 10 perc
200 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzávalók

Adagok: 2
500 ml Alma cider
100 ml Friss ananászlé
50 ml Kókusztej
20 g Méz
8 db Jégkocka
1 db Friss ananászszelet
4 db Friss mentalevél

Bevásárló kosár ikon Bevásárló lista (0)

    Allergén információ

    Elkészítési Lépések

    1

    Öntsd a friss ananászlevet és a kókusztejet egy shakerbe vagy egy keverőtálba.

    Ha nincs friss ananászleved, használhatsz 100%-os ananászlevet is.

    2

    Add hozzá a mézet, és keverd addig, amíg teljesen fel nem oldódik.

    A méz helyett használhatsz agavé szirupot vagy más édesítőszert is.

    3

    Töltsd meg a poharakat jégkockákkal, és öntsd rá a kókuszos-ananászos keveréket.

    A jégkockák lehűtik az italt, de ha nem szereted, hogy felhígul, használhatsz fagyasztott ananászdarabokat is.

    4

    Öntsd rá az alma cidert, és keverd össze óvatosan, hogy az ital réteges maradjon.

    Ha nem szeretnéd, hogy réteges legyen, keverd össze az összes hozzávalót a shakerben, és úgy öntsd a pohárba.

    5

    Díszítsd friss ananászszelettel és mentalevéllel a pohár szélén.

    A díszítés opcionális, de feldobja az ital megjelenését.