Aprítsd fel a vöröshagymát, fokhagymát, zöldhagymát és pirospaprikát. Az ananászt kockázd fel apróra.
Az egyenletes méretűre vágott zöldségek egyenletesen fognak sülni.
Egy serpenyőben hevíts fel 10 ml szezámolajat, majd üsd bele a tojásokat, és kevergetve süsd meg őket rántottás állagúra. Tedd félre.
A tojásokat ne süsd túl, hogy ne legyenek szárazak.
A serpenyőben forrósítsd fel a maradék szezámolajat, majd add hozzá az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát. Pirítsd üvegesre 3-4 perc alatt.
A szezámolajjal óvatosan bánj, mert könnyen megég. Közepes lángon pirítsd a hagymát és a fokhagymát.
Add hozzá a pirospaprikát és az ananászt, majd pirítsd további 3-4 percig, hogy az ízek összeérjenek.
Az ananász savanykás íze jól harmonizál a többi hozzávalóval.
Öntsd a főtt rizst a serpenyőbe, és keverd össze a hozzávalókkal. Önts rá a szójaszószt, és pirítsd további 3-4 percig, hogy a rizs teljesen átvegye az ízeket.
A legjobb, ha előző napi főtt rizst használsz, mert az kevésbé ragacsos.
Add hozzá a kesudiót és az előzőleg elkészített tojást, majd keverd össze alaposan.
A kesudió ropogós textúrát ad az ételnek.
Szórd meg frissen aprított zöldhagymával, és tálald melegen.
A zöldhagyma frissességet és színt kölcsönöz az ételnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.