Az alpaka húst vágd 2-3 cm-es kockákra, hogy könnyen grillezhető legyen.
Az alpaka hús gazdag fehérjében és alacsony zsírtartalmú, így tökéletes grillezéshez.
A fokhagymát hámozd meg és finomra aprítsd, majd keverd össze az olívaolajjal, fekete borssal, köménnyel, oregánóval, sóval és lime levével.
A fokhagyma a marindálás során segít átadni az ízeket a húsnak, amitől igazán aromás lesz.
Tedd a húst a fűszeres marinádba, és hagyd pihenni legalább 2 órán keresztül, hogy az ízek jól átjárják a húst.
A marinálás során a hús megpuhul, és az ízek jobban beépülnek.
A piros chili paprikát vágd apróra, és keverd a húsos marinádba, hogy a fűszeres, csípős íz átjárja a húst.
A chili paprika mennyisége a csípősség igényed szerint módosítható.
Helyezd a hús darabokat a grillre, és süsd mindkét oldalát 5-6 percig, amíg szép aranybarna és ropogós nem lesz.
A grill hőmérséklete legyen magas, hogy gyorsan megsüljön a hús és megőrizze a szaftosságát.
A kész anticuchot tálald friss, aprított petrezselyemmel és lime szeletekkel.
A lime frissessége és savassága csodálatosan kiegészíti az anticucho gazdag, fűszeres ízét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.