Az arepa lisztet, sót és a meleg vizet tedd egy nagy tålba, és alaposan keverd össze.
A vĂz melegsĂ©ge segĂt abban, hogy a tĂ©szta könnyebben összeĂĄlljon.
MiutĂĄn a keverĂ©k összeĂĄllt, hagyd pihenni 5-10 percig, hogy a liszt jĂłl felszĂvja a vizet.
Ha tĂșl ragacsos a tĂ©szta, adj hozzĂĄ mĂ©g egy kevĂ©s lisztet. Ha tĂșl szĂĄraz, egy kis vizet.
FormĂĄlj a tĂ©sztĂĄbĂłl kis korongokat, körĂŒlbelĂŒl 1 cm vastagsĂĄgĂșra, Ă©s sĂŒsd meg mindkĂ©t oldalĂĄt egy serpenyĆben közepes lĂĄngon, amĂg aranybarnĂĄra pirul.
A tĂ©sztĂĄt nedves kĂ©zzel formĂĄld, hogy elkerĂŒld, hogy hozzĂĄragadjon a kezedhez.
A felaprĂtott hagymĂĄt Ă©s fokhagymĂĄt tedd egy serpenyĆbe, Ă©s pirĂtsd Ćket, amĂg ĂŒvegesek nem lesznek.
A hagymĂĄt Ă©s fokhagymĂĄt lassan pirĂtva jobb Ăzt Ă©rhetsz el.
Add hozzĂĄ a fĆtt fekete babot, majd öntsd hozzĂĄ a lime levĂ©t Ă©s szĂłrd meg friss korianderrel.
A lime Ă©s a koriander friss Ăzt ad az Ă©telnek, Ă©s tökĂ©letesen illik a fekete babhoz.
Miutån a bab jól åtmelegedett, tedd félre, és hagyd egy kicsit hƱlni.
A babot akĂĄr elĆre is elkĂ©szĂtheted, hogy gyorsabb legyen a tĂĄlalĂĄs.
Töltsd meg az arepåkat a fekete babos keverékkel, és tålald frissen.
Az Arepa con Frijoles Negros tökĂ©letes reggelire, ebĂ©dre vagy vacsorĂĄra, Ă©s gazdag Ăzeket kĂnĂĄl.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.