Kezdjük a bagellel: helyezd őket egy sütőlapra, és tedd őket egy előmelegített 180°C-os sütőbe körülbelül 5 percig, hogy friss, meleg és ropogós legyen.
Ha friss bagelt használsz, ezt a lépést elhagyhatod, mivel a friss bagel már puha és ízletes.
A zöldségeket előkészíthetjük: vágd fel a paradicsomot és az uborkát vékony szeletekre.
Ha a paradicsom túl vizes, próbáld meg egy kicsit leitatni papírtörlővel, hogy elkerüld a túl sok levet.
A krémsajtot tedd egy tálba, és ízesítsd sóval és fekete borssal. Keverd simára.
A krémsajt gazdag és lágy alapot ad a bagelnek, amely jól passzol a friss zöldségek ízéhez.
A kész bagelt vágd ketté, és kend meg mindkét felét a fűszeres krémsajttal.
Ne sajnáld a krémsajtot, mert ez fogja segíteni, hogy a zöldségek és a bagel ízei összhangba kerüljenek.
Tedd a szeletelt paradicsomot, uborkát és a salátalevelet a bagelre.
A salátalevél ad egy friss és ropogós textúrát, de ha nem szereted, próbálj meg más zöldségeket használni, mint például rukkolát.
Tálald az elkészült bagelt azonnal, és élvezd a friss zöldségek és krémsajt ízét a ropogós bagellel.
Ez az étel frissen a legfinomabb, de ha több személyre készíted, akkor minden egyes bagelt külön tálalj.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.