Bagel zöldségekkel és krémsajttal, friss petrezselyemmel díszítve

Bagel zöldségekkel

A bagel egy tradicionális reggeli étel, amely világszerte elterjedt. A zöldségekkel készült bagel egy friss és tápláló változata ennek a klasszikus ételnek, amely gyorsan elkészíthető és tökéletes egy rohanós reggelre. A friss zöldségek és a krémsajt kombinációja egy könnyed, gazdag ízt ad, amely tökéletesen illik a ropogós bagelhez. Ez a recept ideális választás egy könnyű reggeli vagy egy gyors ebéd számára, amelyet bármikor élvezhetsz.

Előkészület 10 perc
Elkészítés 5 perc
Teljes 15 perc
1200 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzávalók

Adagok: 4
4 db Bagel
1 db Friss paradicsom
1 db Friss uborka
4 db Friss salátalevél
150 g Krémsajt
0.5 tk.
0.5 tk. Fekete bors
1 ek. Olívaolaj

Bevásárló kosár ikon Bevásárló lista (0)

    Allergén információ
    GluténGlutén
    TejTej

    Elkészítési Lépések

    1

    Kezdjük a bagellel: helyezd őket egy sütőlapra, és tedd őket egy előmelegített 180°C-os sütőbe körülbelül 5 percig, hogy friss, meleg és ropogós legyen.

    Ha friss bagelt használsz, ezt a lépést elhagyhatod, mivel a friss bagel már puha és ízletes.

    2

    A zöldségeket előkészíthetjük: vágd fel a paradicsomot és az uborkát vékony szeletekre.

    Ha a paradicsom túl vizes, próbáld meg egy kicsit leitatni papírtörlővel, hogy elkerüld a túl sok levet.

    3

    A krémsajtot tedd egy tálba, és ízesítsd sóval és fekete borssal. Keverd simára.

    A krémsajt gazdag és lágy alapot ad a bagelnek, amely jól passzol a friss zöldségek ízéhez.

    4

    A kész bagelt vágd ketté, és kend meg mindkét felét a fűszeres krémsajttal.

    Ne sajnáld a krémsajtot, mert ez fogja segíteni, hogy a zöldségek és a bagel ízei összhangba kerüljenek.

    5

    Tedd a szeletelt paradicsomot, uborkát és a salátalevelet a bagelre.

    A salátalevél ad egy friss és ropogós textúrát, de ha nem szereted, próbálj meg más zöldségeket használni, mint például rukkolát.

    6

    Tálald az elkészült bagelt azonnal, és élvezd a friss zöldségek és krémsajt ízét a ropogós bagellel.

    Ez az étel frissen a legfinomabb, de ha több személyre készíted, akkor minden egyes bagelt külön tálalj.