A húspogácsát formázd meg a kívánt méretűre, és sózd, borsozd.
A húspogácsa közepébe nyomj egy kis mélyedést, hogy sütés közben ne púposodjon fel.
Hevíts egy grill serpenyőt közepes lángon, és süsd a húspogácsákat 4-5 percig mindkét oldalán.
Ne nyomkodd a húspogácsát a serpenyőben, mert kifolyik belőle a szaft és száraz lesz.
Miután a húspogácsák megsültek, tedd a sajtszeletet a tetejére, és hagyd, hogy megolvadjon.
Ha a serpenyőben nem olvad meg a sajt, tedd be a sütőt egy pillanatra grill fokozatra.
A hamburger zsemlét is pirítsd meg a grill serpenyőben egy-két percig.
A zsemle pirítása megakadályozza, hogy a szósz átáztassa.
Miközben a húspogácsa sül, szeleteld fel a hagymát és a paradicsomot, készítsd elő a salátalevelet.
Készítsd elő az összes hozzávalót, hogy a hamburger összeállítása gyors és egyszerű legyen.
A kész húspogácsát helyezd a grillen megpirított zsemle alsó felére, majd adj hozzá barbecue szószt, friss hagymát, paradicsomot és salátát.
A szószokat és a zöldségeket rétegezd úgy, hogy a hamburger stabil maradjon és könnyen lehessen enni.
Helyezd rá a hamburger zsemle felső felét, és tálald melegen.
Kínálhatsz mellé sült krumplit vagy coleslaw salátát is.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.