A naengmyeon tésztát főzd meg a csomagolás utasításai szerint, majd tedd hideg vízbe, hogy lehűljön.
A tésztát jól át kell öblíteni hideg vízzel, hogy eltávolítsuk a felesleges kemikáliákat és ne ragadjon össze.
Készítsd el a szószt: egy kis tálban keverd össze a gochujangot (chili pastát), szezámolajat, barna cukrot, fehér ecetet és a finomra aprított fokhagymát.
A szószban használt gochujang mennyisége határozza meg az étel csípősségét, így ezt ízlés szerint változtathatod.
A főtt tojásokat törd félbe, és tedd félre. Az uborkát hámozd meg, majd vágd hosszában vékony csíkokra.
A friss uborka ad egy kis frissességet és ropogósságot, így ne hagyd el az uborkát!
A tésztát szűrd le, majd egy tálba tedd. Öntsd rá a kész szószt, és alaposan keverd össze, hogy mindenhol bevonja a tésztát.
Ügyelj arra, hogy a szósz ne legyen túl híg, mert az étel állaga akkor kevésbé lesz krémes.
Tálald a tésztát egy mély tálban. A tetejére tedd az uborkát, a főtt tojást, a szójabab csírát, és szórd meg pörkölt szezámmaggal és friss korianderrel.
A szezámmag fokozza az étel ízét és textúráját, míg a koriander frissességet ad.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.