A fekete pudingot és a kolbászt vágd kisebb darabokra, majd egy serpenyőben pirítsd meg olívaolajon, amíg a kolbász kis részekre szakad és ropogósra sül.
A kolbász pörkölése kiemeli az ízeket, így a frittata egy ínycsiklandó, gazdag alapot kap.
A vöröshagymát vágd apróra, a fokhagymát zúzd össze, majd add hozzá a serpenyőben lévő kolbászhoz, és pirítsd további 2-3 percig.
A hagyma és fokhagyma együtt pirítva gazdagítja a frittata alapjait és ad egy kellemes édeskés ízt.
A tojásokat egy tálban verd fel a tejszínnel, sóval és borssal, majd add hozzá a pirított kolbászos keveréket.
A tejszín krémesebbé és lágyabbá teszi a frittatát, így az egész étel még gazdagabb textúrát kap.
Egy közepes méretű serpenyőben, közepes lángon, öntsd bele a tojásos keveréket, és hagyd, hogy a tojás elkezdjen megszilárdulni.
Ne keverd, csak hagyd pihenni, hogy a frittata szépen formálódjon.
Amikor a frittata alja már megszilárdult, tedd a serpenyőt a sütőbe 180°C-ra, és süsd 10-15 percig, amíg a teteje is meg nem szilárdul.
Ha nincs sütőd, a serpenyőt lefedheted, és alacsonyabb hőmérsékleten folytathatod a főzést, hogy a frittata átsüljön.
Miután megsült, szórd meg friss petrezselyemmel, és tálald forrón.
A petrezselyem frissessége remekül kiegészíti a gazdag ízeket, és színt ad az ételnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.