A black puddingot és a chorizót vágjuk kis darabokra.
A black puddingot ne vágjuk túl apróra, hogy megőrizzük a textúráját és a formáját.
Egy serpenyőben melegítsük fel az olívaolajat, majd adjuk hozzá a felaprított hagymát és fokhagymát, és dinszteljük őket aranybarnára.
A hagyma nemcsak ízesíti az ételt, de a fokhagyma is különleges aromát ad neki.
Adjuk hozzá a felvágott black puddingot és chorizót a serpenyőhöz, és pirítsuk őket 5-6 percig, amíg szépen megpirulnak.
Ha szükséges, egy kis vizet adhatunk a serpenyőhöz, hogy a hús ne száradjon ki, és hogy szaftosabb maradjon.
Fűszerezzük sóval, borssal és paprikával, majd keverjük jól össze.
A paprika édes és fűszeres ízt ad a fogásnak, és fokozza a chorizo karakteres ízét.
Tálalás előtt szórjuk meg friss, aprított petrezselyemmel, hogy frissességet adjon az ételnek.
A petrezselyem nemcsak színt, hanem frissítő ízt is ad az ételhez.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.