A black puddingot hosszában vágjuk félbe, majd a közepét óvatosan kanalazzuk ki, hogy helyet adjunk a sajtnak.
Ne vágjuk túl mélyen a pudingot, hogy ne sértsük meg a külső burkot.
A friss sajtot apróra vágjuk, majd keverjük össze egy kis aprított petrezselyemmel, fokhagymával és sóval.
A sajt választása a saját ízlésednek megfelelően változhat – a cheddar krémesebb, míg a feta intenzívebb ízt ad.
A megtisztított black puddingot töltsük meg a sajtos keverékkel, majd óvatosan nyomjuk vissza a két felét, hogy lezárjuk.
Használjunk éles kést a félbevágáshoz, hogy tiszta vágásokat kapjunk.
Egy serpenyőben melegítsük fel az olívaolajat, majd helyezzük bele a megtöltött black puddingokat.
A fekete pudingot lassú tűzön süssük, hogy a sajt ne folyjon ki a belsejéből.
A vöröshagymát vékony karikákra vágjuk, és a serpenyőben, a pudingok mellett karamellizáljuk.
A hagymát ne hagyjuk túl sokáig a serpenyőben, hogy megőrizzük a roppanósságát.
Amikor a black puddingok kívülről ropogósak, és a sajt a közepükben teljesen megolvadt, tálaljuk a karamellizált hagymával és friss petrezselyemmel.
A pudingokat a tálalás előtt egy kis borssal is megszórhatjuk.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.