A fehér kenyeret vágd fel kisebb darabokra, és készíts belőle egy kis tálkát, amit később a töltelékhez fogsz használni.
A kenyér belsejét érdemes óvatosan kivágni, hogy erős maradjon, és ne szakadjon el később.
A sertéshúst vágd apró kockákra, a hagymát és fokhagymát hámozd meg, és apróra vágd. A paradicsomokat is hámozd meg, és kockázd fel.
Ha gyorsabbá akarod tenni a főzést, a húst előre pácolhatod a fűszerekkel.
Egy serpenyőben hevíts olajat, és pirítsd meg rajta a hagymát és fokhagymát. Miután üvegesre pirult, add hozzá a sertéshúst, és pirítsd meg minden oldalát.
A húsok gyors pirítása segít abban, hogy szaftosabbak maradjanak. Ügyelj rá, hogy ne zsúfold túl a serpenyőt.
Add hozzá a felkockázott paradicsomot, burgonyát és paprikát. Fűszerezd köménnyel, sóval és borssal, és főzd alacsony hőmérsékleten 15-20 percig.
A paradicsom segít szaftosítani a húsos keveréket, a burgonya pedig krémessé teszi az ételt.
Amikor a hús megpuhult, add hozzá a joghurtot, és jól keverd el. Tedd vissza a tűzre, hogy az ízek jól összeérjenek.
A joghurt gazdagítja az étel textúráját és frissességet ad neki. Ha szeretnéd, egy kicsit több joghurtot is hozzáadhatsz.
Tálald a kenyér tálkában, és szórd meg feta sajttal és friss korianderrel.
A koriander friss ízt ad az ételnek, és a feta sajt sós íze remekül kiegészíti a joghurtos keveréket.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.