A marhahús szeleteket finoman klopfold ki, hogy egyenletesen vékonyak legyenek.
A hús klopfolása segít, hogy a töltelék jobban átjárja a húst, és a szeletek puhábbak lesznek.
A paprikát és a fokhagymát vágd fel apróra.
A paprika aprításánál ügyelj arra, hogy a hús töltését könnyítse, ezért a darabok legyenek kicsik.
A szeletelt húst töltsd meg mozzarella sajttal és az apróra vágott paprikával. Hajtsd össze és rögzítsd fogpiszkálóval.
Ha a sajt túl lágy, használhatsz egy keményebb sajtot is, hogy ne folyjon ki a töltelék sütés közben.
A tojásokat verd fel egy tálban, a lisztet és a zsemlemorzsát tedd külön tálakba.
A tojás felverése segít abban, hogy a bundázás egyenletes legyen.
A húsokat először forgasd meg a lisztben, majd a felvert tojásban, végül a zsemlemorzsában. Ügyelj arra, hogy minden oldaluk jól le legyen fedve.
A bundázás során győződj meg róla, hogy a zsemlemorzsa megfelelően tapad a húshoz, hogy ropogós legyen.
Egy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, és süsd a hússzeleteket aranybarnára, mindkét oldalon (kb. 3-4 perc mindkét oldal).
A túlsütés elkerülése érdekében közepes hőmérsékleten süsd, hogy a sajt ne olvadjon ki túl gyorsan.
A kész Cachopót tálald friss salátával vagy körettel.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.